Het moment is daar! Vanaf nu heb ik een weblog en daar ben ik heel trots op! Mijn dank gaat dan ook uit naar Tanja voor het realiseren van dit alles. Vanaf nu kan ik regelmatig stukjes schrijven over zaken die mij bezighouden en die ik graag met jullie wil delen, maar ook zaken die de activiteiten bij Shamahuis aangaan. Dit betekent ook dat de nieuwsbrieven niet meer zo lang zullen zijn, maar dat daar korte stukjes in verschijnen die je vervolgens verder kunt lezen op mijn blog. Jij bepaalt dan wanneer en wat je wilt lezen en hoe vaak. Teruglezen is dus altijd mogelijk en handig wanneer je een nieuwsbrief hebt weggegooid of in jouw inbox ergens ver weg is verdwenen tussen alle andere post die dagelijks via de mail naar binnen stroomt! De nieuwsbrieven houden je op de hoogte wanneer er iets is gepubliceerd. Een weblog geeft ook een mogelijkheid om te reageren.

 

Besneeuwde takken

 

Januari is nog steeds een maand waarin je kunt genieten van de winterse bezinning. Je hoeft je agenda nog steeds niet vol te plannen met klusjes en activiteiten, eigenlijk staat alles nog op een laag pitje alsof je in een winterslaap bent. Beter gezegd, januari is een tijd van geduld en diepgang. Blue Monday hebben we achter de rug, erger kan het dus niet worden, alleen maar beter. De kwaliteit van de winter is dat de kou en de sneeuw zorgen voor zuivering en reiniging. Vanuit de duisternis kom je dan weer naar boven om met schone, creatieve kracht aan je ideeën voor dit jaar te werken. Die ideeën zijn nu echter nog vormloos en rauw, maar wel in potentie aanwezig. December markeerde het dieptepunt, het wordt langzaamaan weer lichter, je ontwaakt uit de periode waarin je naar binnen was gekeerd en dat geeft een vernieuwd bewustzijn.

Door Christel Nijland (Shama Kaur)

Delen is lief

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deze post heeft 5 reacties

  1. Heerlijk deze vorm van yoga. Compleet, afwisselend, geeft rust en energie. Christel is een fantastische leraar!

  2. Mooie site Christel!Ik zie dat jij helemaal op je plaats zit daar,wil je heel veel succes wensen!Trots op jou!Licht,Liefde en Kracht voor je…

  3. Leuk om te zien dat je nu ook een weblog hebt Christel. Ik ben wellicht ver verwijderd van Den Haag toch blijf ik je vanuit Maleisie volgen!

  4. Aruba is niet naast de deur,maar via deze mooie website kan ik je blijven volgen.Tot de volgende keer in Den haag..

Geef een reactie

Ontvang jij de nieuwsbrief al?

Contact

Christel Nijland
Herderinnestraat 19a
2512 CZ Den Haag
Tel 06 54745741
E-mail info@shamahuis.nl

Bedrijfsinfo

KvK 27334556
BTW NL161818274B01
NL23INGB0008775293

Social media

Deel Shamahuis op Social Media

Copyright 2015-2018 Christel Nijland | Hosting, ontwerp, realisatie en onderhoud: Blauwe Nacht