Tijdens het Wesak van vorige week zaterdag werd de boodschap voor dit jaar duidelijk, dat het belangrijk is de Droom van jouw Ziel vorm te geven en te ervaren dat de grenzen daarvoor onbeperkt zijn. Misschien wist je niet dat er een heuse Kosmische Wet van Manifestatie is die je leert hóe te manifesteren?

 

Alles in het heelal is geest/gedachte. Om te manifesteren verplaatsen we ons bewustzijn naar een punt van macht via ons Hogere Zelf om vervolgens het universum het werk te laten doen. Wanneer je dit doet vanuit je Hogere Zelf werk je niet vanuit de wil van de ego, maar voor je hoogste goed, een belangrijke regel.

 

Aartsengel Metatron

 

De oorsprong, het Zaad, van alles dat wij ervaren is ongemanifesteerd en subtiel. Als eerste is er bewustzijn, dan is er vibratie of Naad, dan de opsplitsing in de drie krachten of Gunas (Tamas, Rajas en Sattvic) en daarna vermengen de elementen en gedachten zich die vorm hebben gekregen in onze wereld van zintuigen, emoties en materie. Licht en geluid zijn de basis voor alle manifestatie en waarmee de universele Geest werkt. We weten dat alles een eigen trilling heeft en dat hogere trillingsfrequenties de lagere opnemen en transformeren. Dan volgt dus, hoe hoger de trilling die we zelf aannemen, waar we mee resoneren, hoe meer macht we creëeren om te kunnen manifesteren.

 

"De Wet van Goddelijke Manifestatie vereist van een manifesteerder dat hij of zij overtuigd is van het principe dat in alles wat nodig is voor iemands groei en verwezenlijking zal worden voorzien door het universum, tegen elke prijs waarvan een manifesteerder gelooft dat deze redelijk is. Maar de manifesteerder moet er wel van overtuigd zijn werkelijk het recht te hebben om de manifestatie te ontvangen voor de prijs of de inspanning die hij of zij eerlijk vindt. Wanneer het een waardig verzoek is, en wanneer op het moment van vragen de manifesteerder gelooft dat het verzoek is toegewezen, dan zal het ook komen.

 

Een waardig verzoek, uitgedrukt in gebed, verbeelding, ritueel of welke methode dan ook, kan alles zijn wat een ander geen schade brengt, maar nuttig is voor alle betrokkenen. Het is een win-win verhouding. Alles wat schade brengt aan een ander gedurende het proces of de uitkomst van manifestatie, is niet van goddelijke aard en zal belast zijn met een kamische schuld".

 

Bron: http://www.universelewetten.nl/zoek_artikel.php

 

Uit: "Universele Wetten van Kosmisch Bewustzijn" van Paul Shockley

 

"Cosmic Balance"

 

© Ellen Noome www.yoursoulmandala.com

 

Alles waar je aan denkt, waar je je intentie en focus op richt zal zich manifesteren zegt dus deze wet, maar maak het ook visueel. Zie je wens voor je als een verhaal. Daarbij is het essentieel dat je voelt dat jij recht hebt op wat je wilt manifesteren en dat jij het waard bent om te ontvangen. Diep van binnen moet jij dit voelen en volmondig kunnen beamen. Dit vraagt dus om vertrouwen en overgave. Het is ook belangrijk dat jij manifesteert wat je nodig hebt en niet wat je wilt. Wanneer je contact hebt met je Hogere Zelf is dit al makkelijker, want dan werk je niet vanuit de wil van de ego, maar voor het hoogste goed. Tevens vind je vertrouwen en kun je je overgeven wanneer je in verbinding bent met je Hogere Zelf. Daarnaast is het van belang dat jij open staat voor de vorm waarin het naar je toe komt. Zo zeker als je kunt zijn in dat de dingen niet gaan zoals jij ze wenst, zo zeker kun je zijn dat jouw wens manifesteert, alleen, probeer ook je ogen te openen voor die verschillende vormen waarin iets zich kan voordoen. Prent het beeld van datgene wat je wilt in en plaats het in de tijd, maak het heel duidelijk alsof het nu al daadwerkelijk gebeurt.

 

Je gedachten kun je het beste manifesteren door ze op te schrijven en te herleiden tot een enkel krachtwoord of een korte zin, om die, als een mantra of affirmatie, te herhalen en om ernaar te kijken. Je scherpt je geest en dus de energiebundel ten aanzien van je wens naar het universum. Je kunt er ook een symbool, een sigillum, van maken. Deze drukt jouw wens uit. Eindig altijd met de woorden: "Laat het zo zijn!"

 

In de maand juni zullen de activiteiten in Shamahuis in het teken staan van Manifestatie en zul je ervaren hoe je het bovenstaande in praktijk kunt brengen. In het volgende blogbericht vind je de data en tijden.

Door Christel Nijland (Shama Kaur)

 

Bronnen:

"The Mind: It's Projections and Multiple Facets" van Yogi Bhajan

"Het Licht zal je bevrijden", de universele wetten voor spirituele groei" van Norma Milanovich

Delen is lief

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Ontvang jij de nieuwsbrief al?

Contact

Christel Nijland
Herderinnestraat 19a
2512 CZ Den Haag
Tel 06 54745741
E-mail info@shamahuis.nl

Bedrijfsinfo

KvK 27334556
BTW NL161818274B01
NL23INGB0008775293

Social media

Deel Shamahuis op Social Media

Copyright 2015-2018 Christel Nijland | Hosting, ontwerp, realisatie en onderhoud: Blauwe Nacht