Yogatherapie: een langer traject in een 1-op-1 sessies

Jouw proces, jouw thema

Dit kan geschikt zijn voor iedereen die een langer traject aan wil gaan in een 1-op-1 setting waarbij volledig wordt ingegaan op jouw proces. Je werkt dan aan een specifiek thema. Je haalt volledig effect uit een goede combinatie van yogaoefeningen, ademhalingstechnieken, voedings- en leefwijzeadvies, reflexologie en massage. Wanneer je 1 op 1 wilt werken aan een bepaald persoonlijk thema, om inzicht te krijgen in hoe jouw lichaam werkt om zo je bewustzijn te vergroten zodat je yoga en methodes leert te integreren in je persoonlijk leven.

Yoga als zelf helpmiddel

Zo kun je geheel op je eigen manier, in je eigen tempo kennismaken met yoga als genezend middel. De meeste mensen denken bij yoga alleen aan soepelheid en dat je slank en flexibel móet zijn om het te kunnen beoefenen. Dit is een verkeerde aanname, hoewel het idee wel wordt ondersteund door de media en de hype die er is ontstaan rondom yoga. Yoga is een zelf helpmiddel, het brengt je in contact met je lichaam en de wijsheid die het bezit. Je kunt bij fysieke klachten en blokkades met yoga heel veel bewerkstelligen. Daardoor kom je beter in je vel te zitten en kun je weerbaarder en wendbaarder in het leven staan.

Een hulpmiddel voor jou?

Dus eigenlijk is het zo, als je denkt dat yoga totaal niets is voor jou, dit best een goed hulpmiddel kan zijn om je algehele lichamelijke conditie te verbeteren. Yogatherapie is dan een goede manier om volledig afgestemde oefeningen te krijgen. Je proces wordt goed begeleid.

Individuele begeleiding geeft je een duwtje

Het kan een keuze zijn om eerst voor Yogatherapie te kiezen, om daarna door te gaan naar de groepslessen. Het kan je net eventjes dat duwtje geven omdat je weet wat je te wachten staat en weet wat je eigen fysieke beperkingen zijn en wat je daarmee kunt doen.

Om een idee te geven:

Yogatherapie wordt vaak gedaan door:

  • Mensen met een burn out of depressie
  • Bij herstel na ziekte of een operatie
  • Bij (ernstige) rugklachten of problemen van het bewegingsapparaat
  • Bij (ernstige) hormonale klachten
  • Maar ook zeker bij een verstoring van de energie balans in het lichaam
    en zelfs bij het ontwaken van de Kundalini energie en de problemen die dat kan voortbrengen

Neem met mij contact op voor meer informatie. Er zal altijd eerst een intakegesprek plaats vinden. Dat kan eventueel ook telefonisch 

Duur van de sessies

Als je kiest voor Yogatherapie gaan we er van uit dat er meerdere sessies nodig zijn. Dat kan van tevoren worden besproken en bepaald. Een sessie duurt anderhalf uur.

De kosten

Yogatherapie kost €70,00 per keer
Bij betaling van 5 sessies in één keer €310,00
Bij betaling van 10 sessies in één keer €600,00

Afzeggen

Een gemaakte afspraak kan alléén telefonisch worden afgezegd. Afzeggen tot 24 uur voor de afspraak is kosteloos. Wanneer de afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd zijn de kosten van €70,00 voor eigen rekening. Voor een niet nagekomen afspraak wordt een factuur gestuurd.

Ontvang jij de nieuwsbrief al?

Contact

Christel Nijland
Herderinnestraat 19a
2512 CZ Den Haag
Tel 06 54745741
E-mail info@shamahuis.nl

Bedrijfsinfo

KvK 27334556
BTW NL161818274B01
NL23INGB0008775293

Social media

Deel Shamahuis op Social Media

Copyright 2015-2018 Christel Nijland | Hosting, ontwerp, realisatie en onderhoud: Blauwe Nacht