Kundalini is de verbindende kracht, een bewustzijn, het is psycho-spirituele energie. Kundalini Yoga wordt daarom vaak de ‘yoga van het bewustzijn’ genoemd. Kundalini betekent niet slang, maar “de krul in de lok van het haar van een geliefde”. Het is het ontrollen (ontwaken) van jouw essentiële bewustzijn, jouw potentie.

Door het verbinden van jouw vrouwelijke en mannelijke energie, het verbinden van Yin (Shakti) en Yang (Shiva) kom je tot die eenheid en in harmonie. Shakti en Shiva zijn gescheiden en hopen op een hereniging. Shakti, ook wel kundalini-shakti is die latent aanwezige energie die je omhoog kan brengen in vereniging met Shiva, die zetelt in je zevende chakra.

Vanuit de Kundalini Yoga traditie wordt het proces van transformatie volledig begeleid, door het verbinden met de traditie en door het welbewust werken met die oneindig creatieve energie die kundalini is. Op een bewuste en rustige manier werk je eraan je lichaam voor te bereiden op de kundalini-shakti. Niet geforceerd, niet snel, maar welbewust.

In dit jaar zullen we als mens, maar ook als aarde te maken krijgen, of je het nu leuk vindt of niet, met kundalini energie. De energie van transformatie. Die belangrijke verschuiving in de tijd! Geniet ervan, wees er niet bang voor, maar bereid je lichaam er enigzins op voor.

Onder de naam Kundalini Shakti en Shiva geef ik lessen die meer inzicht geven in de werking. Er zal nadruk liggen op het oefenen om de mannelijke en vrouwelijke energie samen te brengen, daarom zullen we veel oefeningen doen met een partner, de zogenaamde Venus Kriya’s.

Nogmaals, een Kundalini Yogales is compleet maar voor wie interesse heeft kunnen we net iets meer ervaren van die tegengestelde krachten, die elektrische en magnetische kracht.

Kundalini Shakti & Shiva wordt wordt af en toe gegeven en de data hiervoor verschijnen in de nieuwsbrief en op de homepagina van mijn website.

Tijd: van 19:30 tot 22:00 uur
Kosten: €20,00

Aankomende workshops en vieringen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This