Voor diegene die wat intensievere yoga willen beleven en verdieping willen brengen in hun beoefening geef ik iedere maand een dag Kundalini Joy! Een serie lessen met verdieping in asana’s, mudra’s, bandha’s, pranayama, mantra’s, meditatie en de beleving van kriya’s.

“Als het kan doe ik mee met de Kundalini Joy! sessies. Een hele dag yoga met veel verdieping, zowel fysiek als geestelijk. Het vele sharen vormt een mooie aanvulling. Soms klinkt of voelt een oefening als een onmogelijkheid. Door er onbevangen in te stappen/blijven en je mee te laten voeren door de energie van de oefening lukt (bijna) alles. Zo’n dag is zo om, voor mij nog steeds onvoorstelbaar hoe snel de tijd dan gaat en hoeveel rijker ik naar huis ga. Daarnaast heeft Christel ook een verborgen talent; top keuken prinses. De lunch op zo’n dag is super en maakt de Joy! compleet. Chapeau! Henk

Voor hen die al een tijdje Kundalini Yoga beoefenen en die het een uitdaging vinden om regelmatig yoga te doen en te mediteren en daarmee hun beoefening naar een hogere sfeer willen brengen! Daarbij oefen ik mee en werkt iedereen individueel aan de kriya’s en bespreken we tot in detail wat er gebeurt en waar aandachtspunten liggen als het gaat om een kriya. Hierdoor ontstaat het plezier, de joy, om yoga te blijven beoefenen. Het plezier werkt nog verder door want we zijn op deze manier een hele dag met elkaar en er zal ook ruimte zijn om zaken als voeding, levensstijl, anatomie en yogafilosofie te bespreken.

Het is een dynamische dag waarbij we bespreken wat er opkomt en waar de behoefte naar uitgaat. Spreekt dit je aan en wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Kundalini Joy! wordt gegeven op een zaterdag of zondag van 13:00 tot 17:00 uur (zonder lunch) of van 11:00 tot 17:00 uur met lunch.

Kosten bedragen respectievelijk €45,00 of  €60,00
De data verschijnen in de nieuwsbrief en op mijn website

Aankomende workshops en vieringen

Kundalini Joy! 22 of 24 september

In september wordt er weer een Joy! les gegeven. Om de vreugde en het genoegen van het doen van yoga wat dieper te ervaren. Een uitgebreidere les voor verdieping en om een langere meditatie te ervaren, maar dus ook vooral voor het plezier dat jij beleeft als je Kundalini Yoga doet. Een traktatie die je in ieder geval krijgt is de ontspanning met begeleiding van de drum!

De les wordt op één avond gegeven, dus als je je opgeeft vermeld daarbij welke avond jouw voorkeur heeft. Vrijdag 22 of zondag 24 september. Je kunt mij mailen voor meer informatie of om je op te geven.

© Markus Meier

Locatie: Shamahuis
Kosten: €25,00
Tijd: van 19:30 tot ongeveer 22:00 uur
Datum: Vrijdag 22 of zondag 24 september
Opgeven: info@shamahuis.nl

Wil je de gehele nieuwsbrief van september lezen? Klik dan hier

3 juni Kundalini meditatie

Op vrijdag 3 juni is er een speciale les waarin we werken met de Kundalini kracht om de elementen – tattva’s – te ervaren en hoe die werken in jouw lichaam en leven. Is er ergens een tekort? Dan kan dit worden aangevuld. Is er een disbalans? Dan balanceren de oefeningen en meditaties. Het kan ook zo zijn dat een element te dominant aanwezig is? Met een speciale Kundalini Kriya leer je ervaren wat Aarde, Water, Vuur en Lucht, elementen die werkzaam zijn in onszelf en in alles om ons heen, met je doen. De verschillende meditaties, uit verschillende tradities, geven je de mogelijkheid om de Kundalini en haar transformerende kracht te voelen.

‘Kundalini is de verbindende kracht, een bewustzijn, het is psycho-spirituele energie. Kundalini Yoga wordt daarom vaak de ‘yoga van het bewustzijn’ genoemd. Kundalini betekent niet slang, maar “de krul in de lok van het haar van een geliefde”. Het is het ontrollen (ontwaken) van jouw essentiële bewustzijn, jouw potentie. Shakti, ook wel kundalini-shakti is die latent aanwezige energie die je omhoog kan brengen in vereniging met Shiva, die zetelt in je zevende chakra’.

Locatie: Shamahuis
Datum: Vrijdag 3 juni 2016
Tijd: van 19:30 tot 22:00 uur
Kosten: €25,00

Opgeven: mail naar info@shamahuis.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This