De volle maan in september wordt ook wel Oogstmaan of Maismaan genoemd. De aankomende tijd is er één van overdenking. Je overziet jouw persoonlijke oogst van dit jaar. Wat waren je wensen en verlangens, wat heb je daarvan gerealiseerd en welke niet. Wil je deze meenemen naar het nieuwe jaar, of blijken sommige wensen toch niet haalbaar of wil je ze simpelweg niet meer. Laat ze dan los. Transformatie is in de aankomende tijd belangrijk.

In de herfst gaan we afscheid nemen van het licht, maar daarnaast kun jij ook afscheid nemen van oude gedachten en overtuigingen die niet voedend bleken te zijn dit jaar of waar je gewoon geen energie meer in wilt steken. Op fysiek niveau kun je toxines kwijtraken door bijvoorbeeld yoga te doen voor het immuunsysteem of een goede ontgiftende set of een ontgiftend monodieet.

Zijn al jouw ideeën, wensen en je scheppende acties volgroeid en tot wasdom gekomen? Nu komt de tijd waarin je de vruchten plukt van dat wat je hebt gezaaid. “Wie zaait zal oogsten”, toch? September is bij uitstek de Oogstmaand.

Locatie: Shamahuis
Datum: vrijdag 16 september 2016
Tijd: van 19:30 tot 22:00 uur
Kosten: €20,00
Opgeven: mail mij

Pin It on Pinterest

Share This