Eind vorig jaar is er een geweldig boek verschenen met de titel "Vader Aarde en de Aardse Taal" van Olof Smit, uitgegeven door Frontier Publishing. Toen ik deze titel voor de eerste keer tegen kwam in Frontier Magazine dacht ik: "Hoe kan dit nou, Vader Aarde, daar wil ik meer over weten". Olof Smit had ik al eens horen praten op een symposium en ik raakte geïntrigeerd door zijn kennis, kunde en zijn manier van praten en doen. Uitdagend en direct. Ik hoorde en las over de reïncarnatie van de ziel en hoe spirituele kennis wordt overgedragen. Over de zeven Aardse Talen en de Universele Wet en de spirituele blokkades of erfenisvloeken, die jouw 'beschermer' kan doen kantelen naar een spirituele blokkade. Dan is jouw beschermer niet meer constructief, maar destructief, waardoor ellende gecreëerd wordt in plaats van jou bescherming te bieden.

 

De website van Olof Smit

 

Gefascineerd las ik hoe de inheemse bevolking haar kennis met betrekking tot kruiden en medicinale planten aan hem doorgaf, maar vooral ook waaróm ze dat deden. Welke belangrijke functie dat heeft in onze tijd en hoe wij daar zuiver en eerlijk mee om moeten gaan. Oeroude kennis, waar hebben wij in het Westen in hemelsnaam toch gezeten de afgelopen eeuwen!

 

Voor mij was veel nieuw, maar ook heel veel herkenbaar, duidelijk en bevestigend.

 

Het lezen van dit boek betekent helen en inzichten krijgen die best het één en ander in je leven kunnen doen veranderen. Onderstaand zijn wat teksten van zijn website, letterlijk overgenomen, om jullie warm te maken dit prachtige boek te lezen, omdat wat hij schrijft zo belangrijk is in deze tijd!

 

OlofSmit_boek

 

Over Olof Smit, overgenomen van zijn website
"In 1992 is Olof Smit door een aantal genezers benaderd om als intermediair een brug te slaan tussen de Afrikaanse traditionele geneeswijze en de Westerse reguliere geneeskunde. In zijn optiek zou zo een ontdekkingstocht maandenlang gaan duren maar in werkelijkheid werd het een twaalf jaar lange diep Afrikaanse cultuur ervaring. Met groeiende verbijstering leerde hij de onbegrensde mogelijkheden van de groene dingen in het bos. Wat de westerse mens bomen en planten noemt, is voor de traditionele genezers een diversiteit aan medicinale antwoorden op fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten of ziektebeelden.

 

Het materialisme dringt nu ook dit regenwoud binnen. Jongeren zoeken naar goud, trekken de steden in en negeren de medicinale kennisoverdracht. Bovendien verstoort het desastreuze tempo van de houtkap de harmonie binnen het plantenrijk, waar woudreuzen ideale leefomgevingen zijn voor medicinale planten. Uit noodzaak willen de genezers nu hun kennis uitdragen naar het Westen in de vorm van een medicinale Amazone regenwoudlijn. Daarmee willen zij de regeringen in Zuid- Amerika overtuigen dat de opbrengsten van een duurzaam gebruik van het regenwoud meer oplevert dan de revenuen van een eenmalige houtkap.

 

Olof staat ook bekend als vloekendokter. Bij vloeken denk je in eerste instantie aan verwensingen die je uitspreekt als je je even laat gaan. Maar de vloeken waar Olof zich mee bezig houdt zijn een soort van spirituele blokkades die lang geleden over een persoon zijn uitgesproken. Als bijvoorbeeld een familielid trouwde met een partner die niet geaccepteerd werd door de omgeving, werd de persoon in kwestie uitgesloten en daarmee vervloekt. Volgens Olof verdwijnt deze vloek niet bij het overlijden van de persoon, maar gaat over op de volgende generatie. Iedere familie heeft zo een familielid dat de vloeken draagt en weer doorgeeft.

 

Vloekendokter

 

Vloek, een ander woord voor spirituele blokkade
In de volksmond wordt het vloek genoemd, in de spirituele wereld spirituele blokkade. De spirituele blokkade hoort thuis in de categorie emotionele, fysieke en mentale blokkades. Spirituele blokkades kunnen voortkomen uit dit leven, uit een vorig leven, of uit erfenis. In het Westen kennen wij de erfenisblokkade: "Voor eeuwig verbannen of vervloekt".

 

De oervolkeren wisten hoe ze met dergelijke vloeken om moesten gaan en ze te neutraliseren, maar in onze westerse maatschappij zijn wij dat compleet vergeten. Vandaar dat vele westerse vloekdragers te maken hebben met tegenslag, ellende, gezondheidsproblemen etc., zonder dat men weet waardoor! Aangezien de artsen hier niet voor opgeleid worden, blijven deze problemen aanwezig en gaan ze door op de volgende generatie. Olof heeft dankzij een lang verblijf in het oerwoud van Suriname van lokale sjamanen geleerd hoe hij met de vloeken om moet gaan.

 

Ieder mens krijgt bij geboorte een 'beschermer' mee, een van God gegeven energieveld om ons te beschermen tegen ellende. In de volksmond aangeduid als de 'beschermengel'. Dit energieveld is via rituelen te kantelen tot ellende, er ontstaat dan een gemanipuleerde beschermer of spirituele blokkade, ook wel vloek genoemd. Niet alleen is de mens dan niet meer beschermd (staat wagenwijd open om ellende op te pakken), de mens wordt bovendien door zijn eigen omgedraaide beschermer van tijd tot tijd aangevallen. Iedere keer als die persoon gelukkig is in relatie tot zichzelf, anderen en werk, zal de blokkade hem of haar er aan herinneren dat hij of zij een verboden vrucht is uit een ooit verboden samenleving. Ieder mens heeft wel een zwakte, een achilleshiel waar de omgedraaide beschermer dan op aanvalt om op den duur klachten te veroorzaken. In het Westen bestaat er uit kennisoverdracht geen spirituele cultuur meer om de vloek terug te kantelen tot bescherming om zodoende de orde in de families te herstellen. Het is dus van belang om de integriteit van de spirituele kennis te herintroduceren".

 

Deze tijd, de tijd van Waterman, biedt ons de mogelijkheid om spirituele blokkades of karma in één keer op te lossen. Veel oude culturen hebben hierover gesproken en dit beschreven. Je hoeft niet alles te doorleven, want sommige dingen zijn te zwaar en te oud en van sommige dingen ben je je niet eens bewust. Het inlossen gebeurt mits je spiritualisme maar erkend als waardevol. Spirituele kennis is van belang en zal veel doen veranderen in de wereld.

 

Boek: "Vader Aarde en de Aardse Taal"
Auteur: Olof Smit
ISBN 9789078070450
Frontier Publishing Amsterdam
www.frontierpublishing.nl

 

Door Christel Nijland (Shama Kaur).

 

Delen is lief

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deze post heeft 3 reacties

  1. Intrigerend! Ik ben een echte Afrikaliefhebber en ben blij eens een boek over spiritualiteit uit de Afrikaanse hoek te mogen lezen.

  2. Het lezen van het boek laat de ziel al op reis gaan om de kanteling van de beschermer(vloek) terug te draaien. Voor een ieder die zich herkent in de symptomen op de site van Olof (zie link boven)dus een must om te lezen.

  3. voor mij is het ontbrekende puzzelstukje

    ik vraag me af
    hoe zit het met gaten in de aura
    valt dat ook hieronder??

Geef een reactie

Ontvang jij de nieuwsbrief al?

Contact

Christel Nijland
Herderinnestraat 19a
2512 CZ Den Haag
Tel 06 54745741
E-mail info@shamahuis.nl

Bedrijfsinfo

KvK 27334556
BTW NL161818274B01
NL23INGB0008775293

Social media

Deel Shamahuis op Social Media

Copyright 2015-2018 Christel Nijland | Hosting, ontwerp, realisatie en onderhoud: Blauwe Nacht