Individuele sessies

Het kan zijn dat je soms even niet meer weet waar je nu bent, het pad dat je bewandelt lijkt je vreemd. De weg die je bent ingegaan voelt als de verkeerde. Het voelt alsof je niet meer bij je kracht kunt komen. In één of meerdere sessies kunnen we met jouw thema aan de slag.
Wat past bij jou en is goed voor jou?

We leven in een wereld die polair is en aan ons doen de dingen zich vaak voor als dualiteit. Als goed of slecht, mooi of lelijk. Alsof ze helemaal niet bij elkaar horen. Echter tegenpolen zijn van nature juist wél identiek, maar verschillen in energie, in trilling. Er is een beweging mogelijk van het ene uiterste naar het andere. In de natuur voltrekt zich dat automatisch en volgens wetten. De mens kan dat ook! De mens kan zijn bewustzijn ‘programmeren’ en dat kan middels polarisatie. Gedachten bepalen emoties, die bepalen het handelen en uiteindelijk dat wat je manifesteert. Energie volgt gedachten en daarmee kun jij creëren, ook kun je proberen je negatieve ego te transformeren.

Foto: Linda Wormhoudt

De wet van groei, proces en beweging noemen we de Wet van Drie. Het bestaat altijd uit twee die samen drie creëren. Er is geen beweging of een proces wanneer er maar twee zijn. Alles in ons universum werkt volgens het principe van drie om te scheppen en vooruitgang te boeken. Polariteit vormt de aard van ons universum. Aan de mens openbaart alles zich in twee polen, maar ergens ontmoeten die polen elkaar en ontstaat er een nieuwe energie.

En die energie, die kun je opzoeken. Dat wil zeggen: middels oefeningen, lichaamswerk, een healing of een bepaalde massagetechniek kun je erachter komen welke gedachten of emoties er werkzaam zijn, welke blokkades of overtuigingen er liggen om zo de beweging op gang te brengen om weer in een neutrale staat of wel ‘in balans’ te komen. Of om een transformatie proces op gang te brengen.

Bij transformatie zijn er drie krachten werkzaam, de mannelijke, de vrouwelijke en de verbindende. Een plus- en een minpool, zij creëren het neutrale. Doordat er spanning ontstaat tussen de polen ontstaat er iets nieuws in het centrum en de kunst is om dat ‘nieuws’ iedere keer naar een hoger niveau te verheffen.

Om je een idee te geven
Ervaar je stress, heb je last van burn out gerelateerde klachten?
Weet je even niet met bepaalde zaken in je leven om te gaan en kun je daarbij hulp of ondersteuning gebruiken?
Heb je behoefte aan meer spiritualiteit in je leven of bezinning?
Verlang je naar meer innerlijke kracht, energie of een sterker energetisch lichaam?
Verlang je gewoon een zachte, liefdevolle en warme omgeving om even tot rust te komen?

We vinden samen een vorm waarbij je ondersteund kunt worden. Daarbij kun je denken aan privélessen Kundalini Yoga of Yogatherapie. Voor iedereen die behoefte heeft aan een persoonlijke begeleiding en een volledig, op eigen wensen, afgestemd programma.

Of een combinatie van massage en healingtechnieken of specifieke behandelingen als een chakra- of metamorfose behandeling.

“Christel has a very thorough understanding of vitamins, supplements and what is available on the market to help people. It was clear to me that her knowledge went much broader and deeper and I asked her to help me energetically using her grounded intuition on several questions where I was trying to unfold answers but doubting myself. Christel has helped me immeasurably. I believe when someone has great energy and their intentions are pure then people can grow from their teaching and take more control over their own healing and development and their own energy becomes stronger too” Daisy

Kies je voor een healing, dan wordt dat gedaan vanuit de sjamanistische traditie en gebruik ik rituelen en trancereizen met begeleiding van drum. Misschien ontdekken we jouw eigen ritueel op maat!

Neem met mij contact op voor meer informatie. Er zal altijd eerst een intakegesprek plaats vinden. Dat kan echter ook telefonisch.

Duur van de sessies

Een sessie duurt anderhalf uur.

De kosten

Een individuele sessie kost €65,00

Afzeggen

Een gemaakte afspraak kan alléén telefonisch worden afgezegd. Wanneer de afspraak op diezelfde dag, binnen 24 uur voor de behandeling, wordt afgebeld zijn de kosten van €65,00 voor eigen rekening. Voor een niet nagekomen afspraak wordt een factuur gestuurd.

Pin It on Pinterest

Share This