1. Recognize that the other person is you. Erken dat jij die ander bent. We kunnen onszelf alleen maar 'zien' als reflectie in een ander. Misschien zien we prachtige dingen in een ander, maar erkennen of herkennen we die nog niet in onszelf, want in wezen kun je alleen maar dat zien wat je zelf ook bezit. Dat geldt ook voor die dingen die je misschien niet leuk vindt in een ander, ook dat behoort tot jou, dat noemen we dan schaduwkanten. Een grote leerschool! We zijn allen één en in deze tijd wordt er van ons gevraagd volledige verantwoordelijkheid te nemen voor wie we zijn , wat we doen en wat we leren in waarheid.

 

2. There is a way through every block. Iedereen krijgt in zijn/haar leven te maken met uitdagingen en voor elke uitdaging is een oplossing of een weg om er doorheen te gaan. Een oplossing borrelt op door je intuïtie en niet door middel van je ratio. Als je daarom een keer voor een probleem staat, neem dan even de tijd, adem enkele minuten heel diep in en uit en vertrouw erop dat het juiste jou zal overkomen en dat het antwoord je ingegeven zal worden.

 

3. When the time is on you, start, and the pressure will be off. Wij ervaren tijd in onze driedimensionale wereld, maar in realiteit is er helemaal geen verleden en geen heden, alleen maar het Nu, dit moment. Tijd is bewustzijn in beweging. Diep van binnen weten we allemaal wat we moeten doen en welke veranderingen er komen. Zorgen en angsten brengen weer lijden. Het universum is één en al verandering, dus waarom zouden wij ons niet laten meevoeren op die stroom van verandering. Neem de stap, hoe groot of klein ook, om verandering teweeg te brengen.

 

4. Understand through compassion or you will misunderstand the times. Het Watermantijdperk laat ons voelen dat we allen één zijn, spirituele wezens met een menselijke ervaring op planeet aarde op dit moment in tijd. We gaan leren om met elkaar te werken en elkaar te dienen. We laten het negatieve ego, dat alleen gericht is op de eigen persoon en verplaatsen onze energie naar het hart voor compassie en naar intuïtuie voor het vertrouwen. Zie jezelf niet als afgescheiden van de rest, maar open je hart nog meer om vanuit die eenheid te handelen.

 

5. Vibrate the Cosmos, the Cosmos shall clear the path. Onze gehele kosmos is één en al vibratie van energie. Wat wij denken, voelen en zeggen, onze emoties en acties zijn frequenties die in harmonie of disharmonie trillen met het universum. Wat wij uitzenden komt ook weer bij ons terug. Wanneer je het idee hebt dat jouw pad wordt geblokkeerd, wees je er dan van bewust of je wel meebeweegt met de stroming van de kosmos. Op een hogere frequentie zijn, in harmonie met het universum zijn, betekent liefde, compassie en vriendelijkheid. Jouw weg wordt helderder zichtbaar als je die hogere trillingen aanneemt.

 

3HO_Trademark

 

Bron: http://www.3ho.org
Door Christel Nijland (Shama Kaur)

 

Delen is lief

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Ontvang jij de nieuwsbrief al?

Contact

Christel Nijland
Herderinnestraat 19a
2512 CZ Den Haag
Tel 06 54745741
E-mail info@shamahuis.nl

Bedrijfsinfo

KvK 27334556
BTW NL161818274B01
NL23INGB0008775293

Social media

Deel Shamahuis op Social Media

Copyright 2015-2018 Christel Nijland | Hosting, ontwerp, realisatie en onderhoud: Blauwe Nacht