Speciale lessen in Shamahuis, nu het nog kan, want in juli begint de zomervakantie en zullen er even geen speciale lessen of meditatieavonden zijn, maar in juni zijn er nog drie! Allen in het teken van Manifestatie.

 

 

1. Op zondagavond 9 juni geef ik een speciale les met aandacht voor Manifestatie. We doen oefeningen en meditaties om je Zielendroom te ervaren en te manifesteren. Heb je vragen naar aanleiding van het blogbericht over de Kosmische Wet van Manifestatie of andere vragen ten aanzien van dit thema, is daar ook ruimte voor die te behandelen.

 

Locatie: Shamahuis
Tijd: van 19:00 tot 22:00 uur
Kosten: €20,00

 

 

2. Op zondagmiddag 16 juni geeft Mario een les die in het teken zal staan van helende meditaties die zorgen voor zuivering en die je vervolgens in contact brengen met je Hogere Zelf. Een belangrijk aspect om te kunnen manifesteren.

 

Locatie: Shamahuis
Tijd: van 13:00 tot 16:00 uur
Kosten: €20,00

 

 

3. En op maandagavond 24 juni zal er een Volle Maanmeditatie zijn. De dag ervoor is de maan helemaal vol, maar ben ik nog op landgoed Hackfort. Toch wil ik aandacht besteden aan deze Volle Maan in relatie tot Manifestatie, want de maan weerkaatst onze gevoelens en speelt een sterke rol in ons emotionele leven. We kunnen nu doelbewust de kwaliteit van ons emotionele leven en gezondheid versterken en ontkenningen opheffen om positieve uitkomsten toe te laten.

 

Locatie: Shamahuis
Tijd: van 20:00 tot uiterlijk 22:00 uur
Kosten: €15,00

Pin It on Pinterest

Share This