Voor de maand april staan er twee extra activiteiten op het programma: 1. is de workshop Realiteit en Illusie met Mario Veen en 2. is de meditatieavond geleid door mijzelf. Beide zijn op zondag 21 april, de één is ’s middags, de ander ’s avonds.

 

 

Workshop Realiteit en Illusie

In deze workshop doen we meditaties en energetische oefeningen die erop gericht zijn om 1. contact te maken met je essentie, en 2. je relatie met jezelf, met anderen en met het goddelijke te harmoniseren. Dit helpt helderheid te krijgen over wie je echt bent en wat je echt wilt. Soms kan het moeilijk zijn onderscheid te maken tussen jezelf en de onrealistische verwachtingen of fantasiën die je hebt, of waarvan je denkt dat ze bij je horen en die je niet kunt veranderen. Deze meditaties helpen onderscheid te maken tussen wat echt is en wat illusie.

 

Datum: Zondag 21 april 2013
Locatie: Shamahuis, gegeven door Mario Veen
Tijd: van 12:00-16:00 uur
Kosten: €20,-

 

"De Geboorte van Venus" van Sandro Botticelli

“De Geboorte van Venus” van Sandro Botticelli

 

 

Meditatieavond Vuur, Passie en Levenskracht
Tijdens deze meditatieavond gaan we de sfeer en intentie van de deze tijd ontdekken en met de elementen werken die je nu kunt gebruiken. Het is lente, er komt meer licht en het wordt warmer, er is vuurkracht aanwezig en die kun je inzetten om energie te geven aan je wensen en dromen en aan datgene waar je passie ligt. Het is de tijd van vruchtbaarheid en de liefde, dus je kunt ontdekken op welk vlak dat voor jou belangrijk is om daar jouw levenskracht op te richten.

 

Datum: Zondag 21 april 2013
Locatie: Shamahuis
Tijd: van 19:30-22:00 uur
Kosten: €15,-

 

Pin It on Pinterest

Share This