Nieuw jaar, nieuw begin

Een nieuw jaar, een nieuw begin. De tijd gaat gewoon door, toch hebben we er weer een cyclus opzitten. Zo’n cyclus is alleen niet een gesloten cirkel, want dan zou beweging niet meer mogelijk zijn, maar een continue circulaire beweging, als een spiraal dus. Wat betekent het jaar 2017.

Tarot kaart 10 Rad van Fortuin

2+0+1+7

Het numerologische getal voor 2017 is 10 (2+0+1+7). In de tarot is 10 het getal dat hoort bij de kaart Rad van Fortuin. Klinkt veelbelovend, toch? Maar de uitdaging ligt in het weven van je eigen lotsdraden. Creëer voor jezelf die kansen en situaties die jou helpen je verder te ontwikkelen. Een levenscyclus is niet altijd voorspelbaar, maar lot is ook niet het noodlot. Je hebt altijd de keuze om zelf te bepalen hoe iets eruit mag zien, hoe jij wilt dat de draden verbonden worden. Maar om te leren en te groeien is het belangrijk terug te kijken. Het Rad van Fortuin is een nieuw begin, maar op een hoger niveau. De spiraal die opwaarts beweegt. De uitdaging ligt in je eigen stappen zetten, leren van het voorgaande. Neem de regie over je leven in eigen handen, soms voelt het alsof je een slachtoffer van je leven bent, maar weet dat je invloed hebt op je lot en op het juiste moment neem je het heft weer in eigen hand. Weet dat het mysterie van het leven niet helemaal ongrijpbaar is.

Uit: Pythia, de hogepriesters – symboliek en mythologie in de tarot van Petra Stam

© Paige Bradley

Het stralende lichaam

Het 10de subtiele lichaam staat bekend als het stralende lichaam, het lichaam van het licht. Het is het licht van de ziel dat schijnt door het transparante ego. Het licht dat op alles schijnt zonder onderscheid te maken.

Je uitstraling heeft een dynamisch, projectieve aard, daardoor maakt het ook een beschermende kring, of halo om je heen. Het is tijd om te erkennen dat je je eigen licht bent. Het verlichte Zelf.

Een krachtige uitstraling kan voortkomen uit mededogen die begint met je Zelf zijn. Gesteund door de mind-set van het toestaan ​​van je eigen licht. Het kan een jaar worden van bewustzijn en verlichting of van duisternis en verduistering. Een jaar om een extra stap te zetten, om net dat beetje meer te geven.

10e Subtiele Lichaam

Het getal 10 betekent, 10 keer 1. Het is de som van alle fragmenten en delen, werkzaam in ons en om ons heen. Om alles als één geheel te ervaren en voorbij de rijken van fascinatie met reflecties van het ego te gaan. Een grote uitdaging!

Vrij betaald van Shiv Charan Singh – Numerology 2017

Light of the Soul

“I am not asking you to surrender.
I am asking you to date and flirt with your soul for a while.
What I am actually asking you to do is,
don’t forget the source of your life…
So long as you deal with the life only on the surface,
suffering will not go away.
When you go into the depth of life, into the depth of the soul,
suffering cannot come.”


Yogi Bhajan

Door Christel Nijland (Shama Kaur)

Delen is lief

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Ontvang jij de nieuwsbrief al?

Contact

Christel Nijland
Herderinnestraat 19a
2512 CZ Den Haag
Tel 06 54745741
E-mail info@shamahuis.nl

Bedrijfsinfo

KvK 27334556
BTW NL161818274B01
NL23INGB0008775293

Social media

Deel Shamahuis op Social Media

Copyright 2015-2018 Christel Nijland | Hosting, ontwerp, realisatie en onderhoud: Blauwe Nacht